• A +
  • A -
  • print

Medlemsrabatter 2018

Disse oplysninger må ikke videregives, da de kun gælder for medlemmer af Dansk Musiker Forbund

På denne side finder du nedenfor alle de nødvendige informationer for at opnå DMF-rabatter.b-indkomst.dk - regnskabsprogram med 20% rabat

DIN RABATKODE TIL B-INDKOMST: DMF18

DMF har indgået en rabataftale med b-indkomst.dk, hvor du får 20% rabat.Prisen for et år er dermed 519,20 kr., som endda er fuldt fradragsberettiget. Du opretter dit abonnement på www.b-indkomst.dk med rabatkoden DMF18


Hotelrabatter

DMF har et samarbejde med en række hoteller. Hent den nye komplette hoteloversigt med info om DMF-rabatter, bestillingskoder og priser samt bookingdetaljer her:

DOWNLOAD: Hoteloversigt 2018 (inkl. links og aftalekoder)


Rabat på høreværn og inear-monitors

Spar 500 kroner på formstøbte høreværn

Audiovox er specialister i at formstøbe høreværn til musikere - fx. kræves der særlige afstøbninger til sangere og blæsere.

Nu kan du få få dem til kr 1250,- (norm 1750,-)

For at opnå rabatter skal du medbringe dit personlige rabatbevis, som du kan hente her.

Aftalen med Audiovox giver desuden medlemmer af DMF 15 % rabat på de vejledende priser  ved køb af inear-monitors og tinnitus-maskere.

Læs mere og bestil tid her: www.audiovox.dk


Billeje

DMF har indgået en landsdækkende rabataftale med Europcar. Der er rabat på leje af mange forskellige vogntyper med og uden lift, lukkede trailere, små vare/lastvogne, store lastvogne m. thermokasse samt trækker til trailer.
Få adgang til de særlige DMF-rabatter her


Forbrugsforeningen

Du kan via DMF blive medlem af den store indkøbsforening Forbrugsforeningen som giver dig ca. 9% rabat i form af bonuspoints i 4000 forretninger. Ved indmeldelse skal du under "Fagforening" vælge Dansk Musiker Forbund: Meld dig ind i forbrugsforeningen her

Indmeldelse i Forbrugsforeningen foregår med Nemid. Når du har udfyldt skemaet på foreningens hjemmeside www.forbrugsforeningen.dk og vælger "send" skiftes til Nemid.

NB: hvis du kun bruger Nemid til din netbank, skal du have tilføjet, at Nemid også har adgang med offentlig digital signatur. NemID kan derefter bruges til netbank og alle offentlige og private hjemmesider, der anvender Nemid-login.


675 ord, begreber og vendinger (danske og engelske), som enhver der arbejder med musik bør kende og 10 artikler om pladekontrakter, publishing, booking, crowdfunding mm.

Bogen er forfattet af Mikael Højris mangeåring konsulent i DMF, hvor han bl.a. rådgiver om plade-, management-, forlags/publishing (mv.) -kontrakter.

DMF-medlemspris: kr 175,- excl. forsendelse - køb den her