Forsikring

Dansk Musiker Forbund samarbejder med Aros Forsikring  

Læs hvad det betyder for dig 

I Dansk Musiker Forbund arbejder vi hele tiden på at varetage dine interesser og gøre det bedre for dig at være medlem hos os.  

Det er derfor, vi har valgt at samarbejde med Aros Forsikring, der er et medlemsejet forsikringsselskab og derfor ikke skal tjene penge til andre end forsikringstagerne selv.  
 
Forsikringer er lidt kedeligt. Det ved vi godt. Men vi anbefaler alligevel, at du tjekker, om du har de rette forsikringer for at øge sikkerheden i din hverdag – både for dig selv og din familie. For også du kan blive ramt af en vandskade, få indbrud eller opleve andre problemer, som det giver mening at være forsikret mod.  

Sammen om din sikkerhed 

”Vi har etableret et samarbejde med Aros Forsikring, med henblik på at give vores medlemmer gode priser og højt serviceniveau. Du får adgang til et bredt udbud af forsikringer, som du forhåbentligt kan spare lidt penge på.  

Aros er et forsikringsselskab vi har tiltro til. De er ejet af kunderne, og derfor skal de ikke tjene penge til aktionærer, man kan holde priserne på et konkurrencedygtigt niveau. Det er et værdisæt, vi kan stå indenfor som fagforening,” siger Susanne Docherty, direktør for Dansk Musiker Forbund. 

“Vi har også valgt at samarbejde med Aros Fforsikring, fordi de har et højt serviceniveau. Fx har Aros Forsikring ingen ventetid på telefonen, men svarer dit opkald inden for 20 sek., så du ikke spilder din tid med i røret med ventetoner. Det er alt sammen noget, der kommer dig som medlem til gode,” udtaler Susanne Docherty. 

Har du de rigtige forsikringer i dag? 

 Har du købt elbil, nyt indbo eller fået et barn, er det ikke sikkert, at dine forsikringer stadig dækker dig og din familie optimalt. Derfor tilbyder Aros Forsikring alle medlemmer af Dansk Musiker Forbund et uforpligtende forsikringstjek – så du måske kan få en bedre og billigere forsikring, end du har i dag.  

Aros Forsikring rådgiver dig gerne, så du kan sammensætte dine forsikringer helt, så de passer til dine behov. Så får du mere sikkerhed både i dit arbejdsliv og i dit privatliv. Hvis du siger ja til et forsikringstjek fra Aros Forsikring, får du 6 måneders gratis aflysningsforsikring i DMF Forsikring.

Du kan booke et møde med Aros Forsikring her og høre mere om alle fordele, som de kan give dig. 

Book møde.