Fagbladet Musikeren

DMF Hovedstadens nye lokaler skal bruges af medlemmerne

Efter en grundig totalrenovering er DMF Hovedstadens nye, flotte lokaler på Sankt Hans Torv åbne igen. Afdelingens forperson, Henrik Jansberg, håber, at medlemmerne vil bruge lokalerne til at prøve ideer af og dyrke fællesskabet med hinanden. Det er nemlig meningen, forklarer han.
Med de nye lokaler håber DMF Hovedstaden, at flere medlemmer vil slå vejen forbi til hygge og arrangementer.

Nu er det igen muligt at slå vejen forbi DMF Hovedstadens lokaler på Sankt Torv på Nørrebro i København.  

Efter en længere og gennemgribende renovering er stort set alt blevet gentænkt og lavet om i de spritnye lokaler.  

Hvor der før var kontorer, er der i dag et stort, lyst konference- og møderum med plads til levende musik og arrangementer med mange deltagere. 

Bagved er der indrettet arbejdspladser til ansatte og som noget nyt også arbejdsstationer til medlemmer, der kan tage computeren frem, mens de nyder en god kop kaffe eller sodavand. En boks til private samtaler er der også sat op. 

Og netop flere besøg fra medlemmer er grundtanken bag renovering, fortæller forperson hos DMF Hovedstaden, Henrik Jansberg. 

”Med ombygningen vil vi gerne invitere medlemmerne mere indenfor i afdelingen, og vi har haft fokus på at skabe en stemning, der giver medlemmerne lyst til at besøge os. Et sted, hvor man kan mødes og spare med os og andre medlemmer, og som kan bruges som et hyggeligt ”venteværelse,” når man alligevel er i huset,” siger Henrik Jansberg. 

Og det tilbud gælder alle medlemmer af DMF, uddyber han.  

Musik
Der er lagt op til, at der både kan spilles musik og afholdes møder, foredrag m.m. i de nye lokaler. 

Lokalerne skal bruges 

Derudover kan - og skal - lokalerne også bruges til flere fagligt relaterede workshops og arrangementer, fortæller Henrik Jansberg.  

Og mens DMF Hovedstaden selv løbende vil afholde diverse arrangementer, vil de meget gerne have ideer og forslag fra medlemmerne, fortæller han. 

”Lokalerne er til for at blive brugt – også som et sted, hvor medlemmerne kan prøve ideer af og selv stå for arrangementerne. Så vi er meget åbne over for forslag og ideer, der på den ene eller anden måde har med musikerlivet at gøre,” siger Henrik Jansberg. 

Ved at samle folk om vigtige emner og aktuelle dagsordener, skal de nye lokaler dermed styrke det vigtige fællesskab, der er afgørende for DMF, forklarer han videre. 

Kontor
I starten af februar holdt DMF Hovedstaden nytårskur for at indvie de nye lokaler, hvor medlemmer og venner af huset var inviteret. 

Og det gerne også i samarbejde med andre relevante organisationer, hvor DMF Hovedstaden kan lægge lokaler til debataftener, talks, og netværks-arrangementer. 

”Der skal ske flere ting i huset, og vi glæder os til at komme i gang,” siger han. 

Præcist, hvordan brug, lån og leje af lokalerne skal fungere, er ikke kommet helt på plads endnu. Det vil blive meldt ud på et senere tidspunkt, når rammerne er helt på plads, forklarer Henrik Jansberg. 

Men har man allerede nu forslag og ideer, er man velkommen til at byde ind ved at kontakte projektkoordinator hos DMF Hovedstaden, Ida Cecilie Stub, på ics@dmf.dk