Fagbladet Musikeren

Fællesskab og tryghed er afgørende for samarbejde mellem DMF og Aros Forsikring

Siden 2023 har DMF samarbejdet med kundeejede Aros Forsikring om at tilbyde medlemmerne fordelagtige private forsikringer. Formålet er i fællesskab at passe bedst muligt på medlemmerne med de bedste forsikringsløsninger.
Logo

Som medlem af DMF har du muligvis tegnet nogle af forbundets unikke forsikringer skræddersyet til netop musikere som aflysningsforsikringen eller instrumentforsikringen. 

Men derudover er det for de fleste også vigtigt med andre typer forsikringer såsom indbo- eller bilforsikring, og her anbefaler DMF medlemmerne at vælge Aros Forsikring, fortæller DMF’s direktør, Susanne Docherty. 

Og det er der gode grunde til, forklarer hun. Skiftet til Aros Forsikring som DMF’s samarbejdspartner, der trådte i kraft sidste år, handler nemlig både om værdier og kvaliteten af den rådgivning, medlemmerne får. 

”Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere har de samme værdier og fokus på fællesskab, som vi har, og det har Aros Forsikring,” siger Susanne Docherty med henvisning til, at ligesom Dansk Musiker Forbund ejes af medlemmerne, så er Aros Forsikring ejet af kunderne, hvilket betyder, at medlemmernes penge ikke går i lommen på aktionærer. 

Den bedst mulige rådgivning 

Afgørende er det naturligvis også, at man som medlem af DMF får den bedst mulige rådgivning, når det kommer til de private forsikringer, man ønsker at tegne.  

Her er Aros Forsikring det oplagte valg, fortæller adm. direktør hos DMF Forsikring, Henrik Gundersen. 

Hos Aros Forsikring har de nemlig et dedikeret team, der udelukkende tager sig af medlemmer af DMF. Det betyder, at de kender til de forsikringer, man muligvis har i forvejen via DMF, og dermed kan fokusere på, hvad man reelt har brug for af yderligere forsikringer. 

Henrik Grundersen
Adm. direktør hos DMF Forsikring, Henrik Gundersen, ser store fordele i  samarbejdet med Aros Forsikring. 

”Har man eksempelvis en instrumentforsikring hos os i forvejen, kan det have meget at sige for, hvor højt et beløb, man behøver være dækket ind for i sin indboforsikring. Og det har de styr på hos Aros Forsikring,” siger Henrik Gundersen, og uddyber, at samarbejdet netop bygger på, at Aros Forsikring tilbyder fordelagtige private forsikringer i samspil med de forsikringsmæssige medlemsfordele, man har mulighed for via DMF. 

Tid til et tjek? 

Og netop nu, hvor mange modtager opkrævninger for deres forsikringer, kan der være grund til at foretage et forsikringstjek, fortæller han. 

”Hvis du oplever, at der i 2024 er stigninger i dine nuværende forsikringer, bør du måske overveje et forsikringstjek hos Aros,” siger Henrik Gundersen. 

Det samme gælder i den situation, at du har købt ny bil, fået nyt indbo eller fået et barn.  

”Der er det altid en rigtig god idé med et forsikringstjek, da det ikke er sikkert, at dine forsikringer stadig dækker dig og din familie optimalt,” siger han. 

Og ved alle forsikringstjek skal man have fokus på især tre ting, forklarer Henrik Gundersen: 

  • Er du dækket ind for de rigtige summer? 

  • Har du de rigtige forsikringer? 

  • Har du den rigtige selvrisiko? 

Netop nu kan du som medlem af DMF blive klogere på det samt få seks måneders gratis aflysningsforsikring, hvis du siger ja til et uforpligtende forsikringstjek fra Aros Forsikring. 

Læs mere om tilbuddet lige her