Andet

Musik For Livet – Dansk Musiker Forbund bakker op

En landsdækkende indsamling, hvor du som musiker kan være med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der er ramt af kræft.
Logo for Musik For Livet

Musik For Livet er et nyt initiativ under kampagnen ’Kræft er ikke for børn. Det er en landsdækkende indsamling, hvor du som musiker kan være med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der er ramt af kræft. 

Musik For Livet er en ny indsamlingsaktivitet, der samler glæden ved at udøve og opleve musik og sang og ønsket om at deltage og bidrage i kampen mod kræft. Det initiativ bakker Dansk Musiker Forbund selvfølgelig op om. Autor og Danske Musik- og Kulturskoler støtter også op om Musik For Livet, så hvis du allerede har planlagt en koncert med dem, kan det være en god anledning til at gøre den til en støttekoncert. 

Du kan vælge at lave et arrangement, med fokus på lige præcis den genre eller det musikalske tema du har lyst til. Ideen er, at du bidrager med musikken, mens publikum bidrager til indsamlingen. Du kan altså koble din indsamling på et allerede planlagt arrangement, eller du kan opfinde et helt nyt.

Få inspiration på cancer.dk 

Bliv inspireret på cancer.dk, til hvordan du kan arrangere din næste indsamlingskoncert. 

Musik For Livet løber af stablen i 2025 

Målet er, at Musik For Livet bliver en tilbagevendende årlig begivenhed, som foregår i maj-juni. I den periode vil Kræftens Bekæmpelse markedsføre Musik For Livet i en række medier.

Skal du være med i Musik for Livet, når det løber af stablen i maj-juni 2025? Måske har du allerede planlagt nogle koncerter, som kan støtte op om begivenheden? Kan det på ingen måde passe ind i kalenderen, kan du sagtens støtte op på andre tidspunkter i løbet af 2025. 

Sådan gør du – læs mere på cancer.dk 

Læs mere på cancer.dk, for at se hvordan du helt praktisk griber det hele an. 

Læs mere om Musik For Livet – og Kræft er ikke for børn 

Du kan læse meget mere om Musik For Livet på www.musikforlivet.dk - eller være med på et af Kræftens Bekæmpelses online infomøder. Du kan tilmelde dig ved at skrive til barn@cancer.dk. Og har du spørgsmål eller gode ideer, er du også velkommen til at skrive til barn@cancer.dk eller ringe direkte til kampagneansvarlig Lise Atzen Bjerregaard på 20 25 36 63.