Udgivelser

Velkommen til det nye Gateway Music

Gateway Music nyt logo

Vores distributionsselskab Gateway Music præsenterer her deres nye hjemmeside, logo og visuelle identitet. Efter en større digitaliseringsproces har Gateway Music lanceret deres nye platform, som med et tidssvarende og moderne design gør det nemmere og mere overskueligt at udgive musik.

Hundredvis af udgivelser rammer hvert år musikmarkedet via Gateway Music. Derfor har det været vigtigt at skabe en ny platform, som er brugervenlig og nem at betjene for de mange musikere, som ønsker at udgive selv. De nye features afspejler markedets digitale udvikling, og giver et bedre overblik af de forskellige services, som selskabet tilbyder i forbindelse med musikdistribution.

Designet er skabt med en tanke om at træde ind i et nyt univers, hvor Gateway Musics services inden for musikdistribution er helt centrale. Gateway Music er et selskab, der yder rådgivning inden for det praktiske, såvel som det tekniske i forbindelse med udgivelsesforløb, og derfor stiller hjemmesiden skarpt på alt fra digital synlighed, pitching og playlister til udbetaling af royalties, CD- og vinylsalg og stregkoder.

Du vil fortsat kunne genkende selskabets distributionsaftaler og fordelagtige priser. Gennem simple, gennemsigtige og konkurrencedygtige aftaler, har Gateway Music et køreklart setup, som sætter musikeren i centrum, og gør tingene lettere for selvudgivere.

Med disse forbedringer er det selskabets ønske at give alle musikere de bedste forudsætninger for at udgive i alverdens formater på en let og gennemskuelig måde.

 

Besøg det nye Gateway Music her: www.gatewaymusic.dk