• A +
 • A -
 • print

Velkommen til DMF Herning

Lokal afdeling af Dansk Musiker Forbund

Herning afdelingens bestyrelse

Formand
Jann Guldhammer
Søndergade 19b
7480 Vildbjerg
tlf. +45 22975449
formand@remove-this.dmf-herning.dk
Jann Guldhammer

Næstformand
Justin Henry Burnay
Grønlundvej 28, Fasterholt
7330 Brande
tlf. +45 51414670
justin@dmf-herning.dk
Justin Henry Burnay

Kasserer
Bent Clemen Pedersen
Færøvej 4
7400 Herning
tlf. +45 40865820
kasserer@remove-this.dmf-herning.dk
Bendt Pedersen

Sekretær
Egon Jakobsen
Viborgvej 333, Bjergby
7830 Vinderup
tlf. +45 40868285
egon@dmf-herning.dk
Rasmus Feldborg

Bestyrelsesmedlem
Inge Jette Hamborg
Mølgårdsvej 5, Troldhede
6920 Videbæk
tlf. +45 97194447
jette@dmf-herning.dk
Inge Jette Hamborg

Lidt om DMF’s lokalafdeling i Herning

Vi er meget mere end en fagforening for dig. Vi lægger os på sinde at være tæt på dig hele året. Vi er af den overbevisning, at et medlemskab af vores afdeling, ikke blot skal være en post på dit budget, men en aktiv og meget synlig medspiller i dit musikliv.

 • Du mærker DMF-Herning i forhold til lokalt forankret kursusvirksomhed
 • Du mærker DMF-Herning i forhold at skabe spillejob, til særlige arrangementer
 • Du mærker DMF-Herning fordi bestyrelsen er progressiv og har en mission
 • Du mærker DMF-Herning fordi vi kæmper for musikken vores område af Danmark
 • Du mærker DMF-Herning fordi vi er aktiv sparingspartner i musikmiljøet
 • Du mærker DMF-Herning fordi vi kæmper din sag, når noget går galt
 • Vi mærker dig, fordi vi lytter til dig og dine ideer
 • Vi mærker dig, fordi vi også kommer til dine koncerter
 • Vi mærker dig, fordi du er betydningsfuld for os
Der er mange flere grund til at blive medlem af DMF-Herning, end den fantastiske forsikring du får til dig og dine instrumenter. Som medlem af vores afdeling, bliver du også en medspiller til hele det store område af Midtjylland, som vi betragter som vores kerneområde. Vi glæder os til at modtage din ansøgning om medlemskab.


Med venlig hilsen

Jann Guldhammer
Formand for DMF-Herning


Artikler fra DMF-Herning

Generator i Ringkøbing

Generator i Ringkøbing støttes i stort omfang af private virksomheder Spillestedet Generator er især støttet af byens virksomheder, dog hjulpet lidt på vej af Ringkøbing/Skjern kommune. Artiklen handler om de fantastiske muligheder musikken har i Ringkøbing.

Læs artiklen her

Violinbyggeren fra Fanø

Werner Christensen - 65 år som medlem af DMF i Herning Efter et langt arbejdsliv hos DSB, opdagede Søren Pedersen fra Fanø, at han havde håndelag for at bygge violiner. I dag har han en stor samling af unikke håndbyggede violiner.

Læs artiklen her

65 år som medlem af DMF-Herning

Werner Christensen - 65 år som medlem af DMF i Herning Hans elskede trommesæt er nu gået i arv til barnebarnet, der i modsætning til hans egne tre voksne børn, viser interesse for at gå i farfars fodspor, og hvem ved – måske et kommende medlem af Dansk Musiker Forbund.

Læs artiklen her

Henrik Bank i Nashville

Henrik Bank i Nashville En aften sad han og surfede lidt på nettet efter inspiration, og prøvede nærmest for sjov at søge på studier i Nashville. Ud af cyberspace kom Larry Beaird studie frem på skærmen. Det kom der en tur til USA og en ny EP ud af.

Læs artiklen her

Nodesamler med ambitioner

Poul Lützhøft - nodesamler fra Herning Poul Lützhøft har samlet noder hele livet, og har i dag en samling på mindst 1.000 orkester noder, og nok 5 gange så mange noder for enkelt instrumenter. Han søger musikere, som kan spille efter noderne.

Læs artiklen her

Michael Kratz spiller westcoast rock

Michael Kratz Med en fanbase på mere en 10.000 medlemmer, er der ingen tvivl om, at Michael Kratz har appeal til mange musikelskere. Stilen er American Westcoast, som han dyrker med stor entusiasme. I artiken taler vi med Michael om, at nå sit publikum og om processen at skrive sange og udgive sin musik.

Læs artiklen her

Kjurious - Rock på den store klinge

Kjurious Orkestret Kjurious vil så gerne ud og spille, på de store spillesteder. De spiller udelukkende egne kompositioner. Numre som allerede har bevist deres værd, ved blandt andet at være med i kapløbet om at vinde karrierekanonen på P3.

Læs artiklen her

Moonlight - fritidsorkester fra Herning

Orkestret Moonlight fra Herning Der findes mange måder at drive musikvirksomhed på. I orkestret Moonlight fra Herning, har de valgt at drive orkestret som en forening, med både aktive og passive medlemmer. Alle indtægter fra spillejob, går til foreningens kasse. DMF-Herning har besøgt orkestret.

Læs artiklen her

DMF-Herning fylder 100 år

DMF-Herning fylder 100 år Den 5. august 1911 stiftede en flok gæve musikere Herning Orkesterforening. Foreningen blev stiftet, som en underafdeling af Dansk Musiker Forbund, som havde set dagens lys den 14. april samme år. I den anledning udgav lokalafdelingen et jubilæums blad, som Flemming Nordenhof forfattede.

Læs artiklen her