• A +
  • A -
  • print

Ledige stillinger

DMF har følgende ledige stillinger

Juridisk studentermedhjælper til Dansk Musiker Forbund

Dansk Musiker Forbund søger en stud. jur., 10 timer ugentligt, der kan hjælpe forbundets jurister med forefaldende opgaver. Forbundet beskæftiger sig med problemstillinger indenfor bl.a. individuel og kollektiv arbejdsret, immaterialret, skatteret og socialret. Studentermedhjælperen må påregne også at løse administrative og praktiske rutineopgaver.

Om Dansk Musiker Forbund

Dansk Musiker Forbund er en faglig organisation, der organiserer musikere, solister, sangere, musikundervisere og musikkens kunstnere, der arbejder med musik og lyd i bredeste forstand. Forbundets formål er bl.a. at varetage medlemmernes fælles interesser ved f.eks. at indgå overenskomster og aftaler.

Dansk Musiker Forbund har overenskomster inden for både det offentlige og private arbejdsmarked.

Om dig

Du er stud. jur og har interesse for musikbranchen, overenskomster, kontrakter og aftalemæssige spørgsmål.

Vi forventer, at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt. Du er serviceorienteret og god til at kommunikere i både skrift og tale. Samtidig skal du kunne lide og forstå det at arbejde både med musikere og i en politisk ledet organisation, hvor omgangstonen er uformel.

Du bliver ansat på individuelle vilkår alt afhængig af dine kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Jesper Hvolby Christensen eller chefjurist Morten Madsen på tlf. nr. 35240240.

Du skal sende ansøgningen til sikkerpost@remove-this.dmf.dk og mærke den ”studentermedhjælper”. 


Ansøgningsfristen er den 1. april 2019.


Du kan se andre ledige stillinger i musikbranchen på musikeren.dk og på www.jobscenen.dk