• A +
  • A -
  • print

Arrangementer

Kurser - Møder - Medlemsarr.

ARTLAB - Midiredigering

Nicolai Damgaard

Så inviteres der, i smarbejde med Artlab, til endnu et lokalt DMF kursus.

INSTRUKTØR: Nicolai Damgaard (musiker, lydkonsulent og underviser).
Nicolai har sunget, spillet og afholdt kurser i adskillige lande, som Indonesien, Japan, Thailand, Australien og USA. Han har blandt andet arbejdet som produktspecialist i samarbejde med Steinberg (Cubase). Kombinationen af MIDI programmering, keyboard knowhow og stor erfaring med P.A. effekter og kormaskiner samt lydoptagelser gør Nicolai til en helt unik all-in-one problemknuser for festmusikere.


LAV DINE EGNE MIDIFILER
Lær at redigere og editere i dine midifiler med professionelle teknikker. Vi fokuserer primært på det musikalske. Få mere autentisk feeling frem i midifilen, gør trommerne mere realistiske og sæt dit eget personlige præg på musikken. Transponer og mix også midifilen, så den passer til dig, dit udstyr og resten af dit repertoire. Der er også tips til dig, der gerne vil lave dine egne filer fra scratch. Der arbejdes i Cubase, men kurset henvender sig til brugere af alle sequencer programmer.


Dato: 26. marts 2015
Tidspunkt:Kl. 16.00 - 22.00
Sted: Gammelting 16 - 6100 Haderslev

Pris for dette kursus er:

DMF medlem: kr. 250,00
Ikke DMF medlem: kr. 1500,00


Der vil blive serveret en sandwich, samt drikkevarer, kaffe og te i løbet af dagen.

OBS: Sidste tilmeldings frist er af hensyn til forplejning 19. marts 2015.

For tilmelding klik ind på Artlab linket herunder, for direkte tilmelding, eller kontakt lokal DMF formand Kaj Løvgren Boisen.

http://artlab.dk/produkt/midiredigering/