• A +
  • A -
  • print

DMF's datapolitik

Resume:

DMF / MUSIKEREN videregiver ikke din oplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data fortroligt og naturligvis i henhold til persondataloven.
Vi bruger alene de oplysninger, som du selv afgiver enten når du opdaterer din medlems- eller nyhedsbrevsprofil, til at målrette vores information og tilbud til dig.
Nedenfor kan du læse vores politik på området.


1. Formål

Formålet med DMF / MUSIKERENs persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er DMF / MUSIKERENs målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

2. Hvilke personoplysninger indsamler DMF / MUSIKEREN?

DMF / MUSIKEREN har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit medlemskab, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. DMF / MUSIKEREN indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Du vil selv kunne indtaste supplerende oplysninger om fx dine interesseområder. Dette er ikke obligatoriske oplysninger, men alene oplysninger, der optimerer den ydelse, DMF / MUSIKEREN leverer til dig.

3. Hvem videregiver DMF / MUSIKEREN personoplysninger til?

 DMF / MUSIKERENs videregiver kun personoplysninger til tredje part i forbindelse med vundne konkurrencer - altså oplysninger til præmiesponsorer, så præmierne kan fremsendes. De oplysninger som videregives er i disse tilfælde:
•     Fornavn og efternavn
•     Adresse (Inkl. postnummer og bynavn)

4. Hvordan indsamler DMF / MUSIKEREN personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af vare eller tjenesteydelser på hjemmesiden, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil. For at benytte den beskyttede medlemsdel af www.dmf.dk  / MUSIKEREN.dk/ kræves det at cookies accepteres af din computer.

En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

www.DMF.dk / www.MUSIKEREN.dk anvendes cookies til at huske medlemsnummer, hvis brugeren er logget ind på medlemssektionen
Hvis du ønsker at slette cookies kan dette gøres via den brugte browser. Benytter du fx Internet Explorer 8, gøres det via: ”Funktioner” -> ”Slet browserdata”

For hvert besøg på www.DMF.dk  / www.MUSIKEREN.dk/ – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger DMF / MUSIKEREN logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

www.DMF.dk / www.MUSIKEREN.dk/ anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistiker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:
•     at skabe øget brugervenlighed
•     at måle effektivitet af tjenester
•     at dokumentere brugen af netbutikken

5. Sikkerhed

DMF / MUSIKEREN har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

6. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra DMF / MUSIKERENs.

7. Markedsføring / Opt-Out

DMF / MUSIKERENs formål er blandt andet at sikre vores medlemmer gode tilbud. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre tredjepart med henblik på markedsføring. Tilbud fra tredjepart vil ske i form af annoncer i MUSIKERENS e-NYT.

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos DMF / MUSIKEREN har du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DMF / MUSIKEREN via e-mail: dmf@remove-this.dmf.dk eller telefon 35 240 240.

Du kan opdatere dine oplysninger ved at logge på din medlemsprofil på www.dmf.dk, og du kan opdatere din nyhedsbrevsprofil direkte i MUSIKERENS e-NYT.

9. Kontakt DMF / MUSIKEREN

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger eller dit forhold til DMF / MUSIKEREN i øvrigt, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os.

DMF: dmf@remove-this.dmf.dk, tlf. 35 240 240 (vedr. medlemsprofil)

MUSIKEREN: musikeren@remove-this.dmf.dk, 35 240 264 (vedr. profil på dit nyhedsbrev, MUSIKERENS e-NYT)