• A +
  • A -
  • print

Misbrug

Foreningen Musikere Og Misbrug. M.O.M er p.t. ikke aktiv, men på deres hjemmeside oplyses om vejledning og behandlingsmuligheder: www.m-o-m.dk

LÆS OGSÅ: MUSIKERENs temanummer om musikere og misbrug

Det er ikke nogen ny historie at en musiker må bukke under pga. af et misbrug og det er ofte et tabubelagt emne, når en musiker er afhængig af alkohol og stoffer.

LÆS OGSÅ: Webtema om misbrug på musikeren.dk

M.O.M mener at der er et stort behov for mere viden, forståelse og åbenhed omkring misbrugsproblemer i- og omkring musikbranchen. Vi vil arbejde for at musikere får de samme muligheder for behandling og opbakning som nogle firmaer giver deres ansatte når de ønsker behandling.

Foreningen M.O.M har som hovedformål at hjælpe og rådgive musikere og deres pårørende, når der opstår problemer i forhold til et alkohol og/eller stofmisbrug.

Vi henvender os til alle indenfor musikbranchen. Vi tager ligeledes imod en diskjockey såvel som en klassisk musiker, da vi mener at alle i musikbranchen skal have mulighed for oplysning og hjælp til at takle deres problemer med alkohol og stoffer.

Det kan være svært og uoverkommeligt ar finde frem til den rette hjælp, når der er brug for den. Derfor tilbyder vi - anonym rådgivning.