Forsikring

De 4 frontfigurer i Dodo & The Dodos har alle tegnet aflysningsforsikring

De 4 frontfigurer i Dodo & The Dodos har alle tegnet aflysningsforsikring, så vi tog en snak med Anders Valbro.

Hvad var jeres motivation for at tegne aflysningsforsikring?

Vi kender i forvejen instrumentforsikringen som den bedste forsikring for musikere, så da DMF lancerede aflysningsforsikringen, var vi sikker på, at vi i Dodo & The Dodos også skulle tegne denne.

Forsikringen er enestående og kvaliteten så indlysende god, at det ville være dumt ikke at tegne forsikringen. Det er et rigtig godt initiativ fra DMF´s side, og det vil vi gerne støtte op om.

I har for nyligt spillet koncert på Tobakken i Esbjerg. Kort efter koncerten gik spillestedet konkurs, og der blev ikke udbetalt honorar. Hvad betød aflysningsforsikringen for jer?

Der kører stadig et retsligt efterspil, og der kan gå lang tid inden dette bliver afklaret.

Forsikringen betød at vi fik dækket en del af vores honorar, så økonomien bedre hang sammen. Jeg må rose forsikringen. De forstår at handle omgående, og udbetalingen kom prompte og alt var velfungerende fra forsikringens side.

Forsikringen har været en rigtig god oplevelse for os, så jeg kan anbefale andre musikere at tegne forsikringen. Man ved aldrig om man pludselig kan blive ramt af en aflysning eller en sygdom, og så er det godt at have forsikringen.
 

Danmarks bedste aflysningsforsikring til musikere

Dansk Musiker Forbund tilbyder en vigtig forsikring til musikere – aflysningsforsikringen. Forsikringen er designet til at beskytte musikere mod økonomiske tab, der kan opstå i tilfælde af aflysning af planlagte koncerter eller optrædener, eller hvis musikeren pludselig bliver ramt af sygdom.

For musikere er det afgørende at kunne optræde og opretholde deres indtægtsstrøm. Desværre kan uforudsete omstændigheder som sygdom, skade eller pludselige hændelser på spillestedet føre til aflysning af koncerter. I sådanne tilfælde kan musikere stå tilbage med betydelige økonomiske tab som følge af mistede indtægter, der allerede er brugt til at forberede og markedsføre arrangementet.

Aflysningsforsikringen fra Dansk Musiker Forbund giver en økonomisk tryghed for musikere i disse situationer. Den dækker det tabte honorar som musikeren mister ved aflysningen.

En af de store fordele ved Dansk Musiker Forbunds aflysningsforsikring er, at den er tilgængelig for både professionelle musikere og amatører. Uanset om man er en etableret musiker eller lige er begyndt sin karriere, kan man drage fordel af denne forsikring og have ro i sindet, når man planlægger koncerter og optrædener.

Alt i alt er Dansk Musiker Forbunds aflysningsforsikring en uvurderlig beskyttelse for musikere i tilfælde af uforudsete aflysninger. Den giver en økonomisk tryghed og sikrer, at musikere kan fortsætte deres karriere uden at skulle bekymre sig om de potentielle økonomiske konsekvenser af aflysninger. Med denne forsikring kan musikere fokusere på at skabe musik og give publikum uforglemmelige oplevelser.

Du kan læse mere om forsikringen på DMF´s Forsikrings hjemmeside – www.dmf-forsikringen.dk, eller du kan ringe på 35 240 240 og få rådgivning om Danmarks bedste forsikringer til musikere.