Forsikring

Få gratis forsikringstjek fra Aros

For Kristian Martinsen var der penge at spare

Dansk Musiker Forbund skiftede sidste år samarbejdspartner indenfor privatforsikringer. Det betyder, at alle medlemmer af Dansk Musiker Forbund kan få et gratis forsikringstjek fra Aros Forsikring. For nogle medlemmer vil der være penge at spare, og mulighed for bedre dækning ved at flytte deres privatforsikringer til Aros Forsikring. 

 
Et af de medlemmer, der har taget imod tilbuddet om et gratis forsikringstjek fra Aros Forsikring er guitarist og producer Kristian Martinsen.  
 
“Jeg ringede til DMF forsikring for at høre om aflysnings-forsikringen. Og så talte jeg med Gert, som gav mig det tip, at hvis Aros måtte give mig et uforpligtende tilbud, så kunne jeg få aflysningsforsikringen i et halvt år,” fortæller kristian.  
 
For ham var det et godt tilbud, og derfor sagde han ja til samtalen med Aros.  
 

“Jeg havde egentligt ikke tænkt mig at skifte forsikringsselskab, men så talte jeg med medarbejderen fra Aros. Det var en god samtale. Tidligere havde jeg mine forsikringer flere forskellige steder. Men fik jeg et tilbud, der faktisk samler al min forsikring, så det samlet set blev billiger, “ siger Kristian  Martinsen om, hvorfor han valgte at skrifte.   

Bedre service for Dansk Musiker Forbunds medlemmer   

Som fagforening vil Dansk Musiker Forbund sikre den bedste service - også når det gælder forsikringer. Aros Forsikring har en af forsikringsbranchens bedste ratings på kundeservice. Det gælder både på Epsi og baseret på forsikringsselskabernes egne målinger.  
 
Aros Forsikring har fokus på kundetilfredshed, og de har dannet et særligt team, der er dedikeret til Dansk Musiker Forbunds medlemmer. Og netop det er noget Kristian Martinsen værdsætter:  
 
“Og så kan jeg godt lide at have fået en fast person, jeg altid kan rige til. Det at have sin egen kontaktperson, som er menneskelig og man kan tale med, ”siger Kristian.  
 
Han oplevede det også som nemt og lige til at skrifte forsikringsselskab:  
 
“De klarede det alt sammen. De opsagde det hele og flyttede mine forsikringer over, så det var ret nemt,” fortæller han.   
 
Om det er billigere for det enkelte medlem af Dansk Musiker Forbund at skrifte til Aros Forsikring kommer an på medlemmers forsikringsbehov og hvor og hvordan de har deres forsikringer nu.  
Men alle medlemmer kan få et gratis forsikringstjek hos Aros Forsikring. Kontakt DMF Forsikring og hør mere.