Lokalafdeling

Grejmarked i Syddanmark

7 afdelinger skaber fælles platform

 

7 af Dansk Musiker Forbunds syddanske afdelinger gik sammen om et stort opsat Grejmarked på Hotel Rødding søndag d. 14. april.

Fra kl. 10-16 kunne medlemmer af Dansk Musiker Forbund og alle andre interesserede mødes på Hotel Rødding, Torvet 8, 6630 Rødding og handle. 

Der var stande, hvor musikere solgte ud af brugte instrumenter, gear og grej.
Og så var arrangementet også en mulighed for musikere at mødes og skabe netværk.

“Vi vil give musikerne en platform. Udover at være musikere er vi jo også altid klar til en god handel. Vi vil gerne give musikerne en mulighed for at komme af med instrumenter og grej og købe nyt brugt” siger Kim Jensen, Afdelingsformand i DMF Sydvest, der er en af initiativtagerne til markedet.

Ifølge ham er sådan et marked bestemt noget, der efterspørges:

“Selvom man kan købe og sælge brugte instrumenter og grej på Den Blå Avis eller Facebook Markedsplads er det bare noget andet, at stå med tingene i hånden og mærke efter inden man køber” forklarer han.

Auktion til fordel for Hospitalsklovene

I den forbindelse med markedet havde de syddanske afdelinger fået foræret en skadet, men funktionsdygtigt trompet fra DMF forsikringsselskab, som blev bortauktioneret. Trompeten har en nypris på over 31.500 kr.

Samtidigt havde Matrix Sales, som er grossist på Shure mikrofoner, sponsoreret en mikrofonpakke, bestående af en Shure SM 58, kabel og et K&M mikrofonstativ til en værdi over 1.000 kr. Denne pakke blev også bortauktionereret,

“Vi har besluttet at overskuddet ubeskåret går til hospitalsklovnerne, fordi vi mener pengene skal gå til en god sag,” siger Kim Jensen.

Mikrofonpakken var være på auktion kl. 12 og Trompeten kl. 14.