Andet

Hjælp DMF med at kvalificere kursusindholdet på LinkedIn Learning

Linkedin Learning

Vil du hjælpe DMF med at kvalificere kursusindholdet på LinkedIn Learning og samtidig få 6 måneders gratis adgang til mere end 18.000 professionelle videokurser, on demand, og når det passer dig? Så læs videre her.

Dansk Musiker Forbund søger medlemmer, der har lyst til at teste LinkedIns e-lærings platform ’LinkedIn Learning’.

Hvad kræver det?

At du kan afsætte min. 2 timer per uge til at gennemføre kurser, der er relevante for musikere og sangskrivere. Du bestemmer selv, hvornår på døgnet du tager kurserne. Derudover har vi brug for, at du undervejs giver feedback på oplevelsen ved at bruge platformen, kvaliteten af indholdet og evt. giver forslag til nyt indhold. Efter 6 måneder får du et mindre spørgeskema tilsendt, som du skal udfylde. Alle besvarelser behandles fortroligt og vil indgå i den samlede vurdering af, om DMF skal gå indgå et videre samarbejde med platformen.

Meld dig som tester

Tak, fordi du giver en hånd med. Du melder dig som tester ved at skrive til th@dmf.dk

Hvilke emner kan jeg lære noget nyt om?

LinkedIn Learning rummer mere end 18.000 videoer med kurser om musik, musikproduktion, vokal- og sangteknikker, øvede og letøvede kurser indenfor brugen af DAW’s som Logic, Ableton, Pro Tools og meget andet. LinkedIn tilbyder i særdeleshed også mange andre relevante emner inden for fx foto og billedbehandling, kunstig intelligens, grafisk arbejde og tegning, men også inden for emner som økonomi og markedsføring, præsentationsteknikker, udvikling af din forretning, forhandlingsteknikker, hele Office-pakken (Word, Excel, Powerpoint mv.) og emner som klima, mental sundhed og yoga.

Om LinkedIn

LinkedIn driver kursusplatformen ’LinkedIn Learning’. LinkedIn er et erhvervsorienteret socialt medie, der blev grundlagt i 2002. Hovedformålet med LinkedIn er at give brugerne mulighed for at lave en CV-agtig præsentation af uddannelse, erhvervserfaring og kontaktinformation, samtidigt med at man opbygger et netværk af kontakter og anbefalinger fra andre. LinkedIn er siden blevet udbygget, så brugerne også har mulighed for at skrive artikler på sitet. LinkedIn ejes af Microsoft. Du kan følge Dansk Musiker Forbund på LinkedIn ved at følge vores profil her. Du kan læse mere om, hvordan LinkedIn og LinkedIn Learning anvender din personlige data her.

Vi anbefaler altid, at du som medlem tager stilling til, hvordan du ønsker, at dine personlige data behandles. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.