Forsikring

Nu kan du få en endnu bedre ulykkesforsikring 

Vi tilbyder nu mulighed for at tilkøbe ekstra dækning, så du fremadrettet kan forsikre dig helt op til 2 mio. kr.

 

 

Når du er medlem af DMF, har du en ulykkesforsikring, der dækker dig hele døgnet og med en sum ved invaliditet på kr. 250.000, indtil du fylder 70 år. 
 
Derudover har vi siden 2020 tilbudt mulighed for at tilkøbe ekstra dækning op til 1.000.000 kr.  
Det forbedrer vi nu, så du fremadrettet kan forsikre dig helt op til 2.000.000 kr.   

Vi anbefaler, at du tegner en ekstra dækning, enten via dit private forsikringsselskab eller ved at tegne ekstra dækning i DMF.  
 
Vi anbefaler, at du tegner en ulykkesforsikring med en sum på kr. 1.500.000, men det er helt op til dig, hvor god en dækning, du ønsker. 

En ulykkesforsikring sikrer dig en erstatning, hvis du kommer ud for et ulykkestilfælde. Det betyder, at du får en økonomisk hjælp til at komme godt videre efter en ulykke. Forsikringen dækker, hvis du får en mén grad over 5% som følge af ulykken. Den dækker både i fritiden og under udførsel af dit arbejde både som musiker og under andet arbejde, og den dækker i hele verden. 

Du kan derudover også tegne en god ulykkesforsikring til din ægtefælde/samlever eller til dine børn. 
 

Hvor stor en sum bør jeg tegne? 

Det er individuelt, hvor stor en sum du bør tegne, men tænk over din personlige situation. Hvad vil det betyde for dig og din familie hvis du rammes af et ulykkestilfælde og bliver invalid? Hvor stor en erstatning skal du have for at kunne opretholde en god levestandard på trods af ulykkestilfældet? Da erstatningen beregnes som en procentuel del af forsikringssummen, anbefaler DMF, at du tegner en ulykkesforsikring med en sum på kr. 1.500.000, men det er helt op til dig, hvor god en dækning du ønsker.

Kan jeg få erstatning fra flere ulykkesforsikringer, hvis jeg kommer til skade? 

En ulykkesforsikring er ikke omfattet af reglerne om dobbeltforsikring. Det betyder, at hvis du har tegnet ulykkesforsikring i to eller flere selskaber, så vil du kunne få erstatning fra begge selskaber, hvis betingelserne for at få dækning ellers er opfyldt.  

Hvordan fastsættes min en erstatning? 

Erstatningen beregnes ud fra det mén, du får efter dit ulykkestilfælde. F.eks. hvis du bliver erklæret 8% mén, så vil din erstatning udgøre 8% af den sum, du er forsikret for. Hvis du har en forsikringssum ved varigt mén på 1.500.000 vil erstatningen lyde på 8% af dette, som er kr. 120.000. 

Er der erstatning ved død på min ulykkesforsikring? 

På din ulykkesforsikring er den en dækning ved død på 50.000 kr. Summen udbetales, hvis du dør som følge af ulykkestilfælde, og pengene udbetales til den nærmeste pårørende. Forsikringen dækker kun som følge af et ulykkestilfælde modsat fald en livs- eller gruppelivsforsikring der, dækker død både som følge af et ulykkestilfælde, men også død som følge af sygdom. I dit medlemskab i DMF er der en gruppelivsforsikring med en sum på 75.000 kr.