Forsikring

Samarbejde med Aros Forsikring handler om værdier 

Dansk Musiker Forbund skiftede sidste år samarbejdspartner indenfor privatforsikringer. Det betyder, at alle medlemmer af Dansk Musiker Forbund kan få et gratis forsikringstjek fra Aros Forsikring. For nogle medlemmer vil der være penge at spare, ved at flytte deres privatforsikringer til Aros Forsikring.  

For Dansk Musiker Forbund er skiftet af samarbejdspartner dog ikke blot et spørgsmål om kroner og ører. Dansk Musiker Forbund har skiftet til Aros Forsikring, fordi Aros Forsikrings værdier er i tråd med forbundets værdier.  
 
“Ligesom Dansk Musiker Forbund, er ejet af medlemmerne, er Aros Forsikring ejet af kunderne, så vores medlemmers penge går ikke i lommen på aktionærerne,” siger næstforperson for Dansk Musiker Forbund Henrik Jansberg om beslutningen.  

Bedre service  

Som fagforening vil Dansk Musiker Forbund sikre den bedste service - også når det gælder forsikringer. Aros Forsikring har en af forsikringsbranchens bedste ratings på kundeservice. Det gælder både på TrustPilot og baseret på forsikringsselskabernes egne målinger. 
 
“Aros Forsikring har fokus på kundetilfredshed, og de har dannet et særligt team, der er dedikeret til Dansk Musiker Forbunds medlemmer. Vores samarbejde betyder også at Aros Forsikring tilpasser deres forsikringer, så man samlet set får den optimale dækning, når man kombinerer med Dansk Musiker Forbunds ulykkesforsikring og instrumentforsikring” siger Henrik Jansberg.  
 
“Dansk Musiker Forbund lægger også vægt på, at Aros Forsikring, ikke giver deres medarbejdere løn efter, hvor mange forsikringer de sælger. Men i stedet lægger vægt på den gode kundeoplevelse, “ forsætter han.  
 
De medlemmer, som i dag har Runa Forsikring, kan sagtens fortsætte med det. Ingen bliver opsagt fra Runa Forsikring, blot fordi Dansk Musiker Forbund har skiftet forsikringspartner.