Støttemulighed

Søg støtte til dit næste musikprojekt 

Husk at søge senest d. 1. marts
Xavier Bonfill
Xavier Bonfill

281 musikere/bands søgte i efteråret støtte til musikudgivelse via De Kollektive Rettighedsmidler.  506.616 kr. blev uddelt til 44 projekter. Der er uddelt mellem 7.000 kr. og 12.000 kr. 

Blandt de ansøgere der fik støtte er Xavier Bonfill, catalansk komponist og performer bosiddende i København. I 2022 modtog han “Pelle-Prisen” som et talent, der tør at være på tværs af tidens normer, hvor hans værker omfatter traditionelle instrumenter, elektronik, video og andre multimedieformater såsom interaktive websites og apps.  

Lyt til Xavier Bonfill
 

Jessie Ka
Jessie Ka

En anden ansøger, der fik støtte er Jessie Ka (Pernille Dige Weltz). Hun er en fremadstormende nordjysk pop artist og sangskriver. Sidste single har nået næsten 600.000 streams på Spotify, og i Februar og Marts kan man opleve hende som support til udvalgte Jacob Bellens koncerter. 
 
Lyt til Jessie Ka

Næste ansøgningsfrist er den 1. marts 2024 

Klik ind på det nye online ansøgningssystem på

Kollektive rettighedsmidler | Dansk Musiker Forbund (dmf.dk)

Du kan søge støtte til musikudgivelse, koncertafvikling, faglig dygtiggørelse og andre musikfremmende foranstaltninger. 

Vær opmærksom på, at der ikke gives støtte til allerede realiserede projekter. 

Hvis du har opnået støtte inden for de seneste 2 år, kan du heller ikke søge støtte. 

I det kunstneriske udvalg for efterårspuljen 2023 blev ansøgningerne vurderet af 6 jurymedlemmer: Steffen Westmark, Sofie Daugaard, Sigurd Hockings, Cecilie Guldagger Strange, Live Johansson og Sune Skuldbøl Vraa Nielsen.