Forsikring

Vær med til at gøre Danmarks bedste musiker-forsikring endnu bedre

Meld dig som kandidat til DMF Forsikrings generalforsamling.  
Band

Medlemsejet og medlemsstyret 

DMF Forsikring er ejet af medlemmerne, og derfor har du som medlem mulighed, ret og pligt til at have indflydelse på, hvordan din forsikring fungerer. Vi håber derfor, at en bred medlemsskare på tværs af alder, musikgenrer og køn vil melde sig som delegerede, som er forsikringens øverste styrende organ. Alle der har tegnet en forsikring i selskabet kan stille op som delegeret. 

Hvordan bliver jeg delegeret? 

Hvis du kunne være interesseret i at stille op som delegeret til generalforsamlingen, skal du sende en mail til DMF Forsikring og anmelde dit kandidatur senest d. 23. januar 2023.   

Sammensætning af de delegerede 

DMF Forsikring er ejet af de ca. 2600 medlemmer, der har tegnet en forsikring. 15-35 medlemmer bliver valgt som delegerede for tre år ad gangen og har mulighed for at stille op med sit kandidatur til forsikringsselskabets bestyrelse, hvor man ligeledes vælges for tre år ad gangen. Generalforsamlingen holdes én gang årligt. I 2023 er det inden udgangen af april, hvor de nye delegerede konstitueres. Kandidater til generalforsamlingen skal derfor være fundet inden udgangen af januar 2023. 

Kontakt: 

Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet så kontakt direktør for DMF Forsikring G/S Henrik Gundersen på hg@dmf.dk eller mobil 28 434 233 

​​​​​​​Deadline er d. 23.01.23

  

Du finder DMF forsikrings vedtægter her.