Forsikring

Vær med til at gøre Danmarks bedste musikerforsikring endnu bedre 

Meld dig som delegeret til DMF Forsikrings generalforsamling 

DMF Forsikring er ejet af medlemmerne, og derfor har du som medlem mulighed og ret til at påvirke, hvordan din forsikring fungerer. Vi håber derfor, at en bred vifte af medlemmer på tværs af alder, musikgenrer og køn vil melde sig som delegerede, der udgør forsikringens øverste styrende organ.  

 Alle, der har tegnet en forsikring i DMF Forsikring, kan stille op som delegeret. 

Det er nemt at stille op som delegeret 

Hvis du er interesseret i at deltage som delegeret til generalforsamlingen, skal du sende en mail til DMF Forsikring og anmelde dit kandidatur senest den 23. januar 2024.  Du kan anmode om anmeldelsesformularen via mail på hg@dmf.dk

Sammensætning af de delegerede 

DMF Forsikring er ejet af cirka 2600 medlemmer, der har tegnet en forsikring. Der vælges 15-35 medlemmer som delegerede for tre år ad gangen. Disse har mulighed for at stille op som kandidater til forsikringsselskabets bestyrelse, hvor de også vælges for tre år ad gangen. 

Generalforsamlingen afholdes én gang årligt. I 2024 finder den sted inden udgangen af april, hvor de nye delegerede konstitueres. Kandidater til generalforsamlingen skal derfor være fundet inden udgangen af januar 2024. 

Kontakt 

Hvis du ønsker at vide mere om at være delegeret, så kontakt direktøren for DMF Forsikring G/S, Henrik Gundersen, på hg@dmf.dk eller mobil 28 434 233. 

Du kan læse DMF Forsikrings vedtægter her